Hos Raskrask forstår vi hvor svært det kan være at leve med neuropati, og massage kan have forskellige positive effekter i diverse behandlingsforløb. Derfor får du 20% rabat når du bestiller en massagebehandling hos os. Vores professionelle massører kan bestilles når det passer dig og kommer ud med deres egen massagebriks, så du sparer både ventetid og rejsetid. Vi tilbyder massage til dig i hjemmet, på bostedet, eller hvor du ellers måtte have brug for behandling.
Læs mere på www.raskrask.dk (Læs mere)
 
 
Danskernes hverdag bliver mere og mere hektisk, og da tid og penge er en mangelvare for mange, er der brug for en massage service, hvor behandlingen sker på dine vilkår. Fordi Raskrask har et bredt udvalg af nogle af de dygtigste massører over hele Danmark og sparer de dyre klinikker væk, kan vi tilbyde massage i dit hjem til en yderst overkommelig pris. Du vælger selv hvilken type massageform du ønsker, og alle vores massører er forsikret af Tryg og er nøje udvalgte. Vi gør alt hvad vi kan for, at du får den bedste behandling, der passer til dig og dine behov, og du kan vælge frit imellem fysiurgisk massage, sportsmassage og wellnessmassage.
Hvis du vil forkæle en nær, har du mulighed for at købe et gavekort til massage.
 
Rabatten kan ikke kombineres med vores andre rabatter såsom massage-klippekort eller andet.
 
Hvis du ønsker at benytte dig af denne medlemsfordel, så tag kontakt til os pr telefon eller mail for at få oplyst rabatkoden, som medlem.

Bliv medlem

Det koster 150 kr i kontingent årligt at blive medlem af Neuropatiforeningen, så hvorfor ikke støtte op om den gode sag?

Bliv medlem

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

 

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her