Kunne du tænke dig at støtte Neuropatiforeningen?
Kunne du tænke dig at bidrage til at der kan komme mere forskning på Neuropati. Synes du at man skulle have mere hjælp som Neuropati ramt, og ikke være klemt fast i et system, hvor ingen ved hvad de skal gøre.
 
Du kan få et støtte medlemskab for kun 75kr om året og få nogle fantastiske fordele.
Hvilke fordele får du?
 
10% Rabat hos Massør Biver Fagerberg Drost

15% Rabat på CHLEOPATRA olie
 
 
Støt Neuropatiforeningen - du gør en forskel
 
Når du støtter Neuropatiforeningen er i med i kampen for, at flere i fremtiden kan leve færre smerter, og vi kan få forsket i Neuropati og nervesygdomme.
Du er med til, at vi som forening kan få indflydelse på behandlingsmetoder, samt få sat Neuropati på landkortet.
 
Vi arbejder for
 
• Personer med Neuropati – kan leve et liv færre nervesmerter, og fysiske begrænsninger.
 
• Mennesker med Neuropati får mulighed for at leve et trygt og aktivt liv under anstændige vilkår.
 
Du gør en forskel
 
Neuropatiforeningens arbejde er baseret på private bidrag fra medlemmer og andre støtter. Vi modtager ingen offentlig støtte, foreningen er udelukkende
baseret på frivillig kræfter. Det er dit personligt bidrager som, er afgørende for, at vi kan støtte forskning og hjælpe mennesker med Neuropati.
 
Når du giver et bidrag til Neuropatiforeningen, gør du en forskel, fordi:
 
• Du støtter livsvigtig forskning i Neuropati og nervesygdomme.
 
• Dit bidrag betyder, at Neuropatiforeningen fortsat kan give personer med Neuropati samt deres pårørende den viden og hjælp, de har behov for.
 
• Du er med til at sikre, at personer med Neuropati får større tryghed og ordentlige vilkår.
 
 
Derfor har vi brug for din hjælp
 
Neuropatiforeningen kæmper for bedre vilkår og muligheder for personer med Neuropati og nervesygdomme, og vi ønsker at støtte samt igangsætte

forskning, der gør en reel forskel. Vi kæmper for, at færre skal være plaget af neuropatiske smerter og nedsat fysisk funktion. Derfor vil vi gerne støtte forskning i forebyggelse, behandling og helbredelse af Neuropati og nervesygdomme. Samtidig er vi talerør for de mange mennesker i Danmark, som lever med Neuropati og nervesygdomme. Vi påvirker beslutningstagerne, og vi ønsker at markerer os overfor sundhedsvæsnet og politikerne, som vil have betydning for mennesker med Neuropati og nervesydomme. Vi taler for at blive hørt – og for at skabe de nødvendige forandringer. Men vi kan ikke gøre det alene – vi har brug for din hjælp.

Bliv støttemedlem her

Bliv medlem

Det koster 150 kr i kontingent årligt at blive medlem af Neuropatiforeningen, så hvorfor ikke støtte op om den gode sag?

Bliv medlem

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

 

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her