Mireille Mille Stærk studerer akupunktur og traditionel kinesisk medicin på Odense Zonecollege-ZCD, hvor hun er færdiguddannet i 2019, og kan derefter kalde sig RAB- o
g PA- godkendt akupunktør.
Interessen for alternativ behandling har hun fået ind med modermælken. Hun er vokset op i en familie, hvor urtehaven blev konsulteret før lægen, og hvor alternativ behandling var et lige så naturligt valg som behandling i det etablerede sundhedssystem. Det alternative har derfor været en oplagt medspiller i hendes egen helbredelsesproces igennem årene.

Mireilles personlige erfaring med neuropati begyndte i 2007, hvor hun, i en rideulykke, pådrog mig skader på bl. a nakke og lænd. Det har betydet perifere smerter i ben, fødder, store dele af ryggen samt den ene skulder, arm og hånd.
Lænden er sat sammen med skruer, og resten af kroppen holdes i form med moderat træning, sund kost, diverse urter til ind- og udvortes brug, og ikke mindst akupunktur. Alt sammen har det gjort, at hun i dag lever et liv, hvor hun ikke længere føler sig styret af smerter.

Mireille håber at hun kan give min erfaring videre, og dele ud af sin viden om de skånsomme og virksomme muligheder, der er ved alternativ behandling og de fordele, der kan være ved en sund og velafbalanceret kost og livsstil.

Det er vigtigt at understrege, at alternative behandlingsformer ofte er komplementære tilbud til det etablerede behandlingssystem. De kan derfor være gode til at regulere ubalancer i kroppen, og derved supplere en evt. eksisterende behandling som, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke bør afsluttes uden samråd med egen læge.
Desuden bør man altid informere sin læge, såfremt man er i medicinsk, eller anden behandling, og påbegynder behandling med: urtemedicin/naturmedicin/kosttilskud/vitaminer og mineraler/homøopati, kostomlægning mm., da disse kan have indflydelse på konventionel medicin. Omvendt kan den konventionelle medicin selvfølgelig også hæmme eller forstærke effekten af de alternative midler og/eller behandlinger.

Stil dit spørgsmål til Mireille her