Chleopatra

CHLEOPATRA tilbyder dig mange forskellige vegetabilske olier. Alle olierne er 100% rene, uden tilsætningsstoffer af nogen art.

Her finder du både økologiske og ikke-økologiske olier til huden, håret og resten af kroppen. Alle olierne er til pleje af huden og håret.

Hvorfor handle hos CHLEOPATRA? – Det handler først og fremmest om, at være bevidst om, hvad det er du smører på din hud og din krop.

Rigtig mange mennesker er efterhånden blevet langt mere bevidste om, hvad det er de køber, når de skal have mad på bordet. Flere og flere er blevet klar over, at sundhed og velvære og det, at tage de rette beslutninger går hånd i hånd. I dag gælder det ikke kun for madvarer.

Det gælder alt, uanset hvad vi som forbruger går og tager ned fra hylderne i butikkerne eller som vi køber online.

I dag er vi mange, der har fået øjnene op for økologi, en sundere livsstil, pleje og omsorg for dyr og ikke mindst for de risici vi udsætter os selv for ved anvendelsen af de mange masseproducerede produkter, der indeholder alskens former for kedelig kemi.

Vi er blevet mere bevidste om vores køb, om hvad vi spiser, hvordan vi behandler dyr og ikke mindst om, hvad vi lægger på vores krop og i håret, også når det gælder hud- og hårpleje. Og heldigvis for dette.

Som bevidst forbruger, er det din opgave, at lære at kende de butikker du handler hos, og hvad det er de står for.

.I samarbeje med Chleopatra kan Neuropatiforeninges medlemmer få 15% rabat ved køb af olier. Chleopatra tilbyder olier til hud og hår, samt en specifik olie til Neuropati. Rabatkode kan fås ved henvendelse til foreningen.