Mit navn er Line og jeg er uddannet fysioterapeut med speciale inden for smerteområdet, herunder også neuropatiske smerter.Line

I min behandling lægger jeg vægt på forståelse af smerterne og medbestemmelse i behandlingen. Jeg arbejder med nervesystemet på flere forskellige niveauer, både gennem kommunikation, træning og manuelle teknikker.

Jeg ved, at med den rette viden og forståelse kan man markant mindske sine smerter og være i stand til at lave flere af de ting man gerne vil i hverdagen på en hensigtsmæssig måde.

Der er flere forskellige tilgange til træning og fysisk behandling af neuropatiske smerter. Hvis du er i tvivl om hvad der kan være det næste skridt for dig, så hjælper jeg gerne med at svare på dine spørgsmål.

Jeg har desuden et særlig fokus på behandlingen af CRPS (Complex Regional Pain Syndrome), tidligere også kaldet refleksdystrofi, som der i høj grad nødvendiggør et specialiseret fokus.

Jeg har desuden hjemmesiden Medeno.dk, hvor jeg beskriver den nyeste viden inden for smerteområdet på letforståeligt dansk.

 

Stil dit spørgsmål til Line her