foreningenNeuropatiforeningen blev stiftet i september 2016 og udspringer af ønsket om et fælles talerør for personer, der lider af neuropati og deres pårørende. Foreningens er frivillig, hvilket vil sige, at alle dens aktive medlemmer (inklusive bestyrelsen) ikke er aflønnet. Det som driver foreningen er engagement og vilje.

Foreningens formål er jf. vedtægterne:

• At udbrede det almene kendskab til sygdomme, som er kendt under navnet neuropati.
  • At dele viden om neuropati, i alle dens former, med sine medlemmer.
  • At påvirke beslutningstagere, behandlere og institutioner så de kan træffe de rette valg i forbindelse med beslutninger, der måtte vedrøre personer der lider af sygdomme kendt under navnet neuropati eller
  • At bidrage med råd, hjælp og støtte i forbindelse med udredningsforløb der kan afklare om personer lider af neuropati.

Du kan læse vores vedtægter her (download)

Foreningen er dermed ikke sydomsspecifik. Årsagerne til og symptomerne på neuropati er mange og forskelligartede. Alligevel er behandlingsmulighederne forholdsvis ensartede og det er mange af de samme problemstillinger som neuropatikere står overfor, når de møder behandlingssystemet. Både i forbindelse med udredning af deres sygdom men også efterfølgende, når mulighederne for støtte og vejledning skal afdækkes.

Kort sagt: Foreningen håber at kunne bidrage med viden og personlige erfaringer, der kan hjælpe neuropatikere i deres vej gennem livet.

Bliv medlem her

Kontakt

Ønsker du at kontakte foreningen, kan du gøre det pr. email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Almindelig post til foreningen skal sendes til:

Neuropatiforeningen
Att. Jimmy Madsen
Havtornvej 34 2 mf
3300 Frederiksværk

CVR-nr.: 38345516

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her

Få vores nyhedsbrev

Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjepart og sender 1 gange månedligt.

Rådgivnings telefon

telefonHver Onsdag & Fredag  fra 10-12

På foreningens telefonummer : 24 99 71 81

Du kan komme i kontakt med Gitte Juhl hver Onsdag og Maibrit sidder klar til, at besvarer dine spørgsmål hver fredag.