Neuropatiforeningens er en ny startede patientforening hvor medlemmerne af bestyrelsen ikke valgt på den formelle vis. Indtil den første regulære generalforsamling er medlemmerne af bestyrelsen ikke valgt endnu og derfor er vi initiativtagerne til denne forening, der håber at kunne gøre en forskel for andre mennesker, der er berørte af neuropati.

Bestyrelsen er fordelt i en stor del af landet og består både at personer med forskellige typer af neruopati, pårørende og personer, der stadig er under udredning samt personer der ikke har fået en diagnose endnu. Vi er:

Jimmy Madsen

JimmyFormand

Jimmy er 35 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste igennem snart 2 år.
Hans nervebetændelse/neuropati stammer, efter hvad lægerne siger, enten fra diabetes eller lavt stofskifte - det er de usikre på.

Anette Johannesen

Marketing

Anette er 45 år, og er gift med sin dejlige mand Per, som er 54 år. Trods alverdens helbredsmæssig modgang har De snart været gift i 25 år.
De har 2 drenge på 11 og 18 år.
Både hendes mand og ældste søn er ramt af sygdom.

Kenneth O. Fich

BestyrelsesmedlemKenenth

Kenneth er født sidst i 1977, og er således 39 år gammel. Han bor i lejlighed i Randers, på 10. år, og er ugift.
Efter endt folkeskole i sommeren 1994, besluttede han at hans uddannelsesvej skulle gå mod et arbejdsliv indenfor salg/handel.

Marianne Paarsgaard Sørensen

marianne2Bestyrelsesmedlem

Marianne Sørensen er 53 år og bor i Bogense med sin kat MisseBasse. Hun fik i 2000 diagnsen ME/CFS efter 15 år med kroniske infektioner og smerter og er nu på førtidspension. I 2011 fik hun borreliainfektion som har resulteret i en række følgesygdomme, herunder SFN (neuropati), psoresisgigt og fibromyalgi.

Lea Holdt

Bestyrelsesmedlem

Mit navn er Lea Jeg er 27 år, født og opvokset i Herlev. Men har rykket rødderne til Ballerup nu.

Jeg bor alene, men har været sammen med min kæreste i snart 6 år.

I 2004 fik jeg konstateret type 1 diabetes, hvilket selvfølgelig var noget af en omvæltning som 14 årig. Jeg har brugt mange år på at acceptere min følgesvend men det er kommet.

Micke Schou

MickeKasserer

Micke er 25 år og bor i Frederiksværk. Grunden til at Micke er aktiv i foreningen er, at han er pårørende til en person med neuropati. Han kan give sit unikke perspektiv på livet med en som lever med neuropati - han ved hvordan der er at opleve det fra den anden side.

Dorthe Andersen

2. Suppleant

Tekst kommer senere

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her

Få vores nyhedsbrev

Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjepart og sender 1 gange månedligt.

Rådgivnings telefon

Fomand Jimmy Madsen &

Næstformand Anette Johannesen

Vi kan træffes på telefonummer

Jimmy :  24997181

Telefontid : Onsdage 10-12

Anette : 30686202

Telefontid : Fredage 10-12

I kan som altid stadig ringe mellem 10-18 på alle hverdage.