Neuropatiforeningens er en ny startede patientforening hvor medlemmerne af bestyrelsen ikke valgt på den formelle vis. Indtil den første regulære generalforsamling er medlemmerne af bestyrelsen ikke valgt endnu og derfor er vi initiativtagerne til denne forening, der håber at kunne gøre en forskel for andre mennesker, der er berørte af neuropati.

Bestyrelsen er fordelt i en stor del af landet og består både at personer med forskellige typer af neruopati, pårørende og personer, der stadig er under udredning samt personer der ikke har fået en diagnose endnu. Vi er:

Jimmy Madsen

JimmyFormand

Jimmy er 35 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste igennem snart 2 år.
Hans nervebetændelse/neuropati stammer, efter hvad lægerne siger, enten fra diabetes eller lavt stofskifte - det er de usikre på.

Anette Johannesen

Næstformand

Anette er 45 år, og er gift med sin dejlige mand Per, som er 54 år. Trods alverdens helbredsmæssig modgang har De snart været gift i 25 år.
De har 2 drenge på 11 og 18 år.
Både hendes mand og ældste søn er ramt af sygdom.

Micke Schou

MickeKasserer/Bestyrelsesmedlem

Micke er 25 år og bor i Frederiksværk. Grunden til at Micke er aktiv i foreningen er, at han er pårørende til en person med neuropati. Han kan give sit unikke perspektiv på livet med en som lever med neuropati - han ved hvordan der er at opleve det fra den anden side.

Nadia Jensen

Bestyrelsesmedlem

Mit Navn er Nadia Jensen, jeg er 34 år og har en del erfaring fra tidligere i forbindelse med Foreningsarbejde.
Jeg lider ikke selv af Neuropati, men min mindste Søn er alvorligt syg og ramt på flere niveauer..... hvor Neuropati er påpeget, derfor optager dette min interesse.

Alt hvad vi forbinder med kroppens funktion har min store interesse, da flere ting hænger dybere sammen om så det er videnskabeligt påvist el. Ej.

Maibrit H. Andersen

Bestyrelsesmedlem

Maibrit er 47 år, og gift med sin skønne mand, Kell på 50 år. Han er guld værd da han er der i tykt og tyndt trods sygdom og modgang gennem mange år.  Bor pt i Solrød strand,  men forventer at vende tilbage til Århus når hus er solgt.

Sacha R. Vilhelmsen

Sacha er 25 år og bor i Frederikssund, sammen med hendes kæreste gennem snart 2 år.
Hun er aktivt medlem af et udvalg under Frederikssund vikingespilsforening og til dagligt studere hun.
Hendes mor er igang med en udredning, hvor hendes læge mistænker neuropati i hendes fødder.

Gitte Juhl

2. Suppleant

44 år, lidt endnu ;)
 - bor i Guderup på Als
- 2 voksne børn på 20 og 23 år
 - hund og kat
 - hobby er min have
 - blev syg for 9 år siden
 - førtidspensionist i 7 år
 - Kompleks kroniske smerter
 - Tidl job: dagplejemor
 - Tidl frivillig instruktør på selvhjælpskurser, for folk med kronisk smerter, og angst og depression, via Komiteen for sundsoplysningen, gennem næsten 5 år

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her

Få vores nyhedsbrev

Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjepart og sender 1 gange månedligt.

Rådgivnings telefon

Næstformand Anette Johannesen