tw photoFra vores facebook grupper stødte vi for nylig på Tina, der har polyneuropati. Hun er meget åbenhjertig og delte sin personlige historie med os. Fordi historien var så bemærkelsesværdig spurgte Neuropatiforeningen straks om vi måtte dele den her på siden. Du får den her.

Tina skrev...

Da jeg var sytten fik jeg fjernet min galdeblære på grund af utroligt mange galdesten. Jeg stoppede med at tælle stenene, da jeg nåede 117.

Men jeg forstsatte med at have smerter – uden at lægerne kunne påvise hvad det var. Efter et par år behandlede min egen læge mig med akupunktur og saltvandinjektioner og fik påvirket arvævet efter operationen – det hjalp en smule.

forsideFJNeuropati er ofte en overset sygdom i de danske medier. Til trods for at rigtig mange mennesker døjer med neuropati i større eller mindre udstrækning, er det sjældent, at deres "sag" finder vej til blade og aviser. Derfor var det overraskende positivt, da Familie Journalen i uge 45, 2015 havde nervebetændelse som tema. Vi har fået lov til at bringe artiklen, som du kan læse herunder.