Neuropatiforeningen samarbejder gerne med andre foreninger, virksomheder og organisationer. En forenings virke afhænger i høj grad af synlighed og størrelse. Derfor er det oplagt at vi hjælper hinanden.

Pt. samarbejder Neuropatiforeningen med:

 • Medicinsk Cannabis Forening Danmark 
  MCFD arbejder for ordnede forhold på et illegalt marked, har hjulpet syge igennem junglen af illegale producenter og sælgere, har informeret om cannabis til medicinsk brug og samtidig arbejdet benhårdt for den helt nødvendige legalisering.
 • Hjerneskadeforeningen
  Neuropati er en "sidegevinst" som kræver mere fokus.
  En pludselig opstået hjerneskade bringer often en række andre diagnoser med sig - en af disse er såkaldt Neuropati, også kendt som nervebetændelse. Hjerneskadeforeningen og den nystiftede Neuropatiforening har indledt et samarbejde, som skal skabe mere opmærksomhed på området.
  Der er et udtalt behov for mere forskning, fokusering og viden omkring neuropati. Samarbejdet vil bl.a betyde at medlemmerne i Hjerneskadeforeningens 27 lokalafdelinger vil blive tilbudt foredrag om neuropati. Derudover vil vi i samarbejdet dele viden og erfaring, og sammen forsøge at få sundhedspolitikernes opmærksomhed.
 • Fibromyalgi-Foreningen
  Dansk Fibromyalgi-Forening samarbejder med Neuropatiforeningen. Det betyder at medlemmer af Neuropatiforeningen til en favorabel pris kan tilmelde sig Dansk Fibromyalgi-Forening kurser ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

 

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her

Få vores nyhedsbrev

Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjepart og sender 1 gange månedligt.