Neuropatiforeningen samarbejder gerne med andre foreninger, virksomheder og organisationer. En forenings virke afhænger i høj grad af synlighed og størrelse. Derfor er det oplagt at vi hjælper hinanden.

Pt. samarbejder Neuropatiforeningen med:

  • Medicinsk Cannabis Forening Danmark 
    MCFD arbejder for ordnede forhold på et illegalt marked, har hjulpet syge igennem junglen af illegale producenter og sælgere, har informeret om cannabis til medicinsk brug og samtidig arbejdet benhårdt for den helt nødvendige legalisering.
  • Hjerneskadeforeningen
    Neuropati er en "sidegevinst" som kræver mere fokus.
    En pludselig opstået hjerneskade bringer often en række andre diagnoser med sig - en af disse er såkaldt Neuropati, også kendt som nervebetændelse. Hjerneskadeforeningen og den nystiftede Neuropatiforening har indledt et samarbejde, som skal skabe mere opmærksomhed på området.
    Der er et udtalt behov for mere forskning, fokusering og viden omkring neuropati. Samarbejdet vil bl.a betyde at medlemmerne i Hjerneskadeforeningens 27 lokalafdelinger vil blive tilbudt foredrag om neuropati. Derudover vil vi i samarbejdet dele viden og erfaring, og sammen forsøge at få sundhedspolitikernes opmærksomhed.

Støt Neuropatiforeningen

At drive Neuropatiforeningen koster mere end blot engagement. Har du lyst til at støtte med en skilling, kan du gøre det på MobilePay på:

2499 7181

MobilePay Logo2

Ingen donation er for lille - 10, 20 eller 100 kroner modtages med kyshånd.

Har du lyst til at sponsorere eller støtte på anden vis, læs mere her

Få vores nyhedsbrev

Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjepart og sender 1 gange månedligt.

Rådgivnings telefon

Fomand Jimmy Madsen & 

Næstformand Anette Johannesen

Vi kan træffes på telefonummer


Jimmy :  24997181

Telefontid : Onsdage 10-12


Anette : 30686202

Telefontid : Fredage 10-12

I kan som altid stadig ringe mellem 10-18 på alle hverdage.